کد قالب کانون زندگینامه شهيد سيد موسي نامجو

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کانون فرهنگی وهنری کریم اهل بیت شهر سلامی و آدرس kanoonemamhassan24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 846
بازدید دیروز : 28
بازدید هفته : 1868
بازدید ماه : 14804
بازدید کل : 41559
تعداد مطالب : 2939
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : جمعه 6 آبان 1402

 شهيدي پرتلاش و اسوة ايمان و اهليت
سخن از افسري بلند قدر وشهيدي پرتلاش و نستوه و آزاده اي است كه اسوه و نمونة ايمان و اهليت همه دانشجويان غيور دانشكده افسري ميهن اسلامي ماست واستاد و مدرس آنان ، سخن از شهيد‹‹ نامجو›› است . هموكه در دل سالهاي تار و خفقان آور اولين عضو نظامي سازماني ضد رژيم بود . و پس از پيروزي انقلاب اسلامي را پي ريزي كرد .

shahid_seyed_mosa_namjo_01

 

سرتيپ شهيد نامجو در سال 1317 در بندر انزلي بدنيا آمد و پس از طي دوران تحصيلات ابتدائي و متوسطه به دانشكده افسري راه يافت ، و پس از گذراندن دورة آن دانشكده وارد دانشكدة نقشه برداري شد و با درجة مهندسي در همان رشته فارغ التحصيل گرديد . شهيد نامجو در زمان پيروزي انقلاب اسلامي عضو هيأت علمي دانشكده افسري بود و سپس به سمت فرماندهي آن دانشكده منصوب شد . پس از شهادت دكتر مصطفي چمران ، شهيد نامجو از سوي امام خميني رهبركبير انقلاب اسلامي به عنوان نمايندة ايشان در شوراي عالي دفاع انتخاب شد . و در كابينه بقدري مخلصانه و صادقانه و متواضع كار مي كرد كه حدي برايش نمي توان در نظر گرفت او هنگاميكه در ستاد مشترك بود و زمانيكه فرمانده دانشكده افسري شد و بعد ازآن بعنوان وزير دفاع انتخاب گرديد در تمام آن مسئوليت ها هيچگونه تغييري منفي در روحيه اش پيدا نشد و هميشه همان ‹‹ نامجو ›› مخلص بود .


شهيد نامجو هنگامي كه وزارت دفاع را پذيرفت تصميم گرفت تا آنجا كه ممكن است در اين وزارتخانه تغييرات اساسي بوجود بياورد و در رفع نارسائيهاي آن بكوشد .
وي آنچنان مورد محبت دانشجويان دانشكده افسري بود كه يكايك دانشجويان در شهادت و از دست دادن وي كه استادي توانا ، مؤمن و مدير بود، اشك ريختند .
شهيد نامجو سعي مي كرد كه دانشكده افسري را با ‹‹ فيضيه ›› مرتبط سازد و در اين راه سخت در تلاش بود .


با وجود مراتباتي كه ارتش شاهنشاهي از كليه نظاميان بعمل مي آورد و آنها را از تماس با متفكران مذهبي دور نگه ميداشت ولي سرتيپ نامجو بطور مخفيانه در اين جلسات شركت داشت و به همين جهت طرح يك سازمان نظامي سياسي را در سالهاي 46 ـ 45 با شهيد منتظري و شهيد آيت و شهيد عباسپور و ديگران پي ريزي كردند كه مرامنامة آن در 14 اصل تدوين شد و پس از آن كار عضوگيري براي اين سازمان آغاز گرديد . اولين عضو نظامي اين سازمان شهيد نامجو بود كه به كار شناسائي افراد مؤمن و متعهد و جذب آن به سازمان مبادرت كرد كه يكي از اين افراد سرهنگ شهيد كلاهدوز بود كه بعداً قائم مقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامي شد .

وي يكي از افرادي بود كه توسط شهيد نامجو در دوران خفقان رژيم طاغوت به آن سازمان مخفي اسلامي معرفي گرديد . اين سازمان به خاطر موقعيتي كه داشت مرامنامه اش به روي كاغذ هم آورده نشد و اعضاي آن متن مرامنامه را فقط حفظ كردند.
اميد آنكه همراه با همة شاگردان و همكاران و رزمندگان پر تلاش ما راه او و ساير شهدا را تا آخرين توان و لحظه ادامه دهيم . انشاءالله
• پس از پيروزي انقلاب اسلامي اولين طرح بازسازي ارتش جمهوري اسلامي را شهيد نامجو پي ريزي كرد .
• پس از شهادت دكتر مصطفي چمران ، شهيد نامجو از سوي امام خميني به عنوان نمايندة ايشان در شورايعالي دفاع انتخاب شد .
• شهيد نامجو سعي مي كرد كه دانشكدة افسري را با ‹‹ فيضيه ›› مرتبط سازد و در اين راه سخت در تلاش بود .

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: افلاک نشینان
برچسب‌ها: افلاک نشینان